ویزای تحصیلی چیست؟

ویزای تحصیلی یا دانشجویی یک ویزای غیرمهاجرتی است که یک مدت معینی را برای اقامت در کشور مقصد مهیا می کند و دلیل مهاجرت شما تحصیل در موسسه یا دانشگاهی است که در آن کشور قرار دارد. شما باید بدانید داشتن ویزای تحصیلی برای (بعد از اپلای) تحصیل در کشورهای دیگر، ضروری است

مراحل اخذ ویزای تحصیلی

مدارکی که باید برای درخواست ویزای تحصیلی ارائه دهید بسته به اینکه کدام کشور را برای تحصیل انتخاب کرده اید متفاوت است ولی به طور کلی باید کارهای زیر را انجام دهید:

  1. درخواست نوبت مصاحبه از سفارت: تعیین وقت، معمولا به صورت آنلاین و از طریق رفتن به سایت سفارت مورد نظر انجام می شود. با توجه به این که تعداد متقاضیان زیاد است باید در انتخاب وقت برنامه ریزی لازم را انجام دهید تا به موقع به سفر خود برسید.
  2. کامل کردن فرم درخواست ویزای تحصیلی
  3. ارائه پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر
  4. تهیه مدارکی که نشان دهد تمکن مالی دارید، در واقع شما باید ثابت کنید که پول کافی برای پرداخت شهریه، مخارج زندگی و هزینه های برگشت به کشور خود را دارید.
  5. گواهی پایان دوره سه سال متوسطه (به همراه ترجمه)
  6. گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه)
  7. گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه)
  8. پاسپورت
  9. عکس
  10. ارائه مدارکی که نشان دهد دلایل کافی برای بازگشت به کشور دارید
  11. ارائه ی مدارک هویتی مثل شناسنامه
  12. پرداخت هزینه ی صدور ویزا
اخذ ویزای تحصیلی آلمان اخذ ویزای تحصیلی آمریکا اخذ ویزای تحصیلی استرالیا اخذ ویزای تحصیلی کانادا

۰۹۳۵۲۳۵۱۸۴۲